Levering

Britzva fokuserer på at give dig en problemfri shoppingoplevelse. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen og gøre produkterne tilgængelige for dig, når det passer dig. Denne forsendelsespolitik forklarer, hvordan levering af produktet vil foregå, når du bestiller et produkt fra Britzva. Vi anbefaler, at du læser disse oplysninger omhyggeligt for at hjælpe os med at fremme gennemsigtighed i vores tjenester.

Leveringstid
Den forventede tid, det tager at afsende produktet, er angivet for hvert produkt på den respektive produktside. Hos Britzva gør vi vores bedste for at levere produktet så hurtigt som muligt. Under usædvanlige omstændigheder tager vi dog 8 til 12 dages leveringstid. I det usandsynlige tilfælde, at vi ikke er i stand til at levere dit produkt, annullerer vi de ikke-leverede ordrer og sender straks en e-mail til dig for at informere dig om det samme og indlede refusionen for det ikke-leverede produkt på den måde, betalingen blev foretaget.

I tilfælde af flere varer
Produkterne kan blive sendt fra forskellige steder, hvis din ordre indeholder mere end én vare. Du vil modtage en e-mail med alle oplysninger om forsendelsen.

Kontakt os, hvis
Hvis du har modtaget en pakke, der ikke er i god stand eller beskadiget, eller hvis emballagen er hærdet, bedes du nægte at acceptere levering af pakken og skrive til os på support@britzva.com med angivelse af referencenummeret. Vi vil gøre vores bedste for at levere erstatningsproduktet til din dør så hurtigt som muligt.

Uoverensstemmelse i ordren
Vi beder dig om at ringe til os på vores kundesupportnummer, der afspejles på hjemmesiden, eller skrive til os inden for 2 arbejdsdage fra leveringsdatoen eller e-mail-kommunikation i tilfælde af uoverensstemmelse i ordren. Bemærk venligst, at alle varer vil blive sendt med en faktura med angivelse af pris og eventuelle afgifter.