Returnering

Britzva forstår dine behov, og derfor arbejder vores team hele tiden på at sikre en problemfri proces med refusion og ombytning af det nævnte produkt. Vi mener, at vi er ansvarlige for det, vi sælger. Vores vigtigste mål er at tilfredsstille vores kunders behov. Hvis du ikke er helt tilfreds med din ordre og dit køb, sikrer vi en nem retur- og ombytningspolitik. Du kan kun anmode om returnering eller ombytning, hvis vi giver dig mulighed for at anmode om returnering eller ombytning af det produkt, du har købt hos Britzva, inden for 60 dage fra leveringsdatoen.

Du skal dog være opmærksom på, at returnering og ombytning kun accepteres, hvis produktet er i sin oprindelige stand. Produktet skal være ubrugt, uændret, uvasket og i en forseglet tilstand med originale mærker, intakt emballage og faktura. Du kan ikke påbegynde din anmodning om returnering eller ombytning, hvis den nævnte periode for returnering eller ombytning er udløbet. Du kan ikke returnere produkter, der er blevet brugt eller hærdet. Hvis produktet er beskadiget på grund af forkert brug, er du ikke berettiget til at indlede en anmodning om returnering eller ombytning.

Defekt produkt
Din ret til at bytte eller returnere produktet gælder udelukkende for de produkter, der returneres i samme stand, som du modtog dem fra Britzva. Hvis du har modtaget et defekt produkt, kan du med det samme sende en anmodning om returnering eller ombytning for at få produktet erstattet så hurtigt som muligt. Hvis du vil vide mere om annullerings- og refusionspolitikkerne, kan du besøge den dedikerede side og kende dine rettigheder, mens du handler hos os. Uanset hvad din grund måtte være, sikrer vi den bedst mulige hjælp i tilfælde af returnering eller ombytning af et købt produkt. Kontakt derfor vores kundesupportteam nedenfor, og få din ordre erstattet eller returneret på en problemfri måde.

Tlf. +4571872630

E-mail: support@britzva.com