Tilbagebetaling

Britzva sikrer, at du får en problemfri shoppingoplevelse. Vi faciliterer salg og køb af livsstils- og modeprodukter via denne platform. For at nå Britzvas mål om brugertilfredshed beskriver denne refusionspolitik proceduren og politikkerne for accept af annullering af produktet, før produktet leveres til kunden.

Annullering og refusion af produktet er underlagt de politikker, der er fastsat i denne refusionspolitik. Brugere er forpligtet til at forstå denne politik. Hvis du ikke er enig i denne politik eller nogen del af denne refusionspolitik, råder vi dig til at stoppe med at bruge dette websted.

Ellers accepterer du at være bundet af den indeholdte politik ved fortsat at bruge denne platform. Hvornår kan du anmode om en refusion? En kunde har lov til at annullere hele ordren eller delvist annullere ordren, før den er afsendt. Brugeren skal beslutte, om ordren skal annulleres eller ej, før det købte produkt afsendes. I sådanne tilfælde skal du kontakte vores kundesupportteam for at finde den bedst mulige løsning.

Tilbagebetaling

Britzva vil iværksætte en refusion inden for to arbejdsdage fra den dato, hvor de modtog ordren fra kunden. I alle tilfælde af annullering vil refusionen blive afspejlet på kundens konto, eller refusionen vil ske på samme måde, som ordren blev placeret. Anmodning om refusion accepteres ikke, hvis Britzva værdsætter din tillid og bestræber sig på at give dig de bedst mulige løsninger i tilfælde af annullering og refusion. Du skal dog være opmærksom på, at annullering og refusion ikke er mulig i nogle tilfælde som specificeret nedenfor:

- Din ordre er ikke berettiget til refusion eller annullering i tilfælde af skade. Du skal returnere produktet i samme stand, som du modtog det fra Britzva.
- Din ordre accepteres ikke til annullering og refusion, hvis du har fjernet prismærket.

Vores kundeserviceteam arbejder proaktivt for at sikre, at du får den bedst mulige service. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med annullering eller refusion, er du velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller bruge vores kontaktformular på hjemmesiden.

Tlf. +4571872630

E-mail: support@britzva.com